A few words

About me

who is she

Get to know me

Mijn naam is Audrey Ferrol en ik geloof dat je je dromen waar kunt maken, ongeacht je leeftijd.

Op mijn 46ste verkocht ik mijn huis én zegde mijn baan op. Met een enkeltje naar Ladakh, India vertrok ik. Ruim 6 maanden reisde ik door Azië. 

Natuurlijk was het spannend om die keus te maken. Ik heb me vaak genoeg afgevraagd of het wel een goed idee was. Zou ik geen spijt krijgen? Ben ik niet te oud? En wat als ik terugkom, krijg ik dan nog wel werk (op mijn leeftijd?).  Deze vragen gingen allemaal door mijn hoofd. Wat ik zeker wist, is dat ik het anders wilde. Van weekend naar weekend leven. Van vakantie naar vakantie. Nee, dat was niet wat ik nog jaren wilde blijven doen. Ik wilde niet terugkijken op mijn leven en spijt hebben van wat ik niet gedaan heb, maar wel graag wilde doen. Door een rigoureuze verandering kon ik onderzoeken wat ik echt wilde en hoe ik dat vorm kon geven. Reizen doe ik al jaren én is een passie, dus dat was de eerste stap.

Ik hoorde vaak, vooral vrouwen, zeggen dat ze dingen niet meer konden doen. Ze te oud waren om opnieuw te beginnen. Steeds meer begon ik me af te vragen of dat wel zo was. En als het zo was, moest daar verandering in komen.

Zo begon ik me te focussen op het empoweren van vrouwen van 40-plus. Ik wilde ze laten zien, dat er zoveel nog wel mogelijk is. Laat je leeftijd niet dicteren wie of wat je wilt zijn. Alles is nog mogelijk.

For those who believe no proof is necessary. For those who don't believe, no proof is possible - Stuart Chase

In de media