Join a magical women's

Retreat

Kom je mee?

Niet zomaar een yogaretreat: dat is wat onze deelnemers zeggen over hun ervaring op The Age of Becoming. Een week lang nemen we je mee op een unieke reis met als eindbestemming: dat stukje dichterbij jezelf. We verwelkomen je in een veilige, milde setting waarbij je alle ruimte krijgt om jezelf te zijn. Om tot rust te komen. Waar er voor je gezorgd wordt. Waar je jezelf op de eerste plaats mag zetten. Eindelijk. En dat in het gezelschap van een kleine groep vrouwen van 40+, die in dezelfde levensfase zitten als jij. Je wordt van begin tot eind begeleid door twee doorgewinterde coaches en yogadocenten (met een aanstekelijk enthousiasme) die 24/7 voor je klaarstaan. Helemaal opladen, thuiskomen bij jezelf, en rijker terugkeren: dat is het geschenk. 

Dat alles speelt zich af in het pure en ongerepte natuurgebied Barranco Blanco, in de buurt van Málaga, Spanje. Het uitzicht dat we hier hebben is… gewoonweg magisch. De foto hierboven geeft een idee, maar doet de werkelijkheid nog steeds geen eer aan. Onze gastvrouw en -heer stellen alles in het werk om er een onvergetelijk verblijf van te maken. Voor jou én voor je smaakpapillen.

Ben je er in 2024 graag bij? Meld je dan meteen aan. Het aantal plaatsen is beperkt. We zijn zitten bijna vol.

Dit retreat is anders, want...

Het zijn niet zomaar wat yogalessen en vrije tijd. Nee: we nemen je mee voor een totaalbeleving van begin tot eind.

De organisatoren staan 24/7 ter beschikking. Je krijgt veel persoonlijke begeleiding wanneer je dat wenst. En we houden altijd rekening met je vragen of wensen. 

Je bevindt je in een kleine groep vrouwen in dezelfde leeftijdsfase. Dat geeft veel meer veiligheid, ruimte voor kwetsbaarheid en vergroot de kans op verbinding. 

We stemmen het programma af op de deelnemers aan de hand van een uitgebreide vragenlijst vooraf. En ook tijdens de week is er nog ruimte voor inspraak en lastminute aanpassingen.

We maken deze reis samen. Als organisatoren zijn we deel van het geheel, en stellen we ons mee kwetsbaar op. Alle yogalessen gaan daarom ook door in een cirkel, van hiërarchie is dus geen sprake.

We werken enkel samen met partners die net als wij bezield en vanuit het hart ondernemen. Zo kan je optioneel kiezen voor een massage / reikibehandeling door Louiza, die je mee helpt om tot op een diepere laag van jezelf te geraken. En daarnaast zijn er Anna en Cees van onze locatie, die je met alle liefde, zorg en de allerlekkerste maaltijden  omringen.

Tot slot nodigen we je uit om deze week écht volledig voor jou te kiezen. Ook als dat betekent dat je eens een les of workshop niet mee wil doen.

Laat je inspireren door de korte impressie van onze retreat in 2023 hiernaast.

Inge en Audrey, je gids op deze reis.

Inge Delva en ik hebben met hart en ziel een unieke reis gecreëerd. We zijn beide 45+ en ervaren coaches en yogadocenten met een uitgebreide, brede opleiding in diverse thema’s (elk > 700 uur yogaopleiding).

Onze specialiteit: vrouwen in de (peri)menopauze of voorbij de menopauze uitnodigen om – opnieuw, of voor het eerst – ten volle hun plek in te nemen in de wereld. Wij geloven écht – en zijn daar ook graag het voorbeeld van – dat het leven vanaf je midlife alleen maar rijker, voedender én aangenamer wordt.

Jou een zorgeloze week bezorgen waarin je terugkeert naar jezelf, hartverwarmende contacten legt met vrouwen in dezelfde levensfase, nog eens kan schaterlachen tot je buik pijn doet, geniet van zorg, empathie, veiligheid en bewustzijn: dat is onze missie. Zodat je op het einde van de week stralend weer naar huis gaat, met een hart rijk aan herinneringen, verbinding en zelfliefde.

The Age of Becoming Retreat, 21-27 april 2024

In 2024 ontvangen Audrey en ik je opnieuw in een prachtige Spaanse villa, gebouwd tegen glooiende heuvels vol kurkbomen in het pure en ongerepte natuurgebied Barranco Blanco, in Andalusië. Rondom rond is er alleen maar rust, groen en natuur. Op deze prachtige locatie geniet je twee keer per dag van yoga op het overdekte terras, met zicht op de weelderige vallei. Behalve op woensdag, want dan gaan we op uitstap. Tussendoor voorzien we leuke randactiviteiten. Denk: een avontuurlijke uitstap naar de Caminito del Rey, een heerlijke work-out op het strand (mét een duik in de zee nadien als je dat wenst), verdiepende workshops, een sessie soundhealing… Je logeert in een ruime, stijlvol ingerichte 2- of 4-persoonskamer.   

Het thema voor de hele week is de naam van onze retreat: The Age of Becoming. Omdat je als vrouw vanaf je 40e in een unieke, wervelende levensfase belandt die jou – als je dit proces echt aangaat – terugbrengt naar wie je altijd al hoorde te zijn: jezelf. En er is echt niks heerlijker dan dat, toch?

Van begin tot eind dompelen we je onder in een zalige, veilige, voedende en ontspannen sfeer.  Het domein is volledig voor ons gereserveerd. Er zijn dus geen andere gasten. Zo kan je ten volle genieten van alle nieuwe inzichten, de yogalessen, het heerlijke vegetarische eten (vegan kan ook!) dat de gastvrouw en -heer met veel zorg voor ons bereiden, en de rust en de ruimte voor jezelf. Dit prachtige domein telt talloze hoekjes om je af te zonderen en even een moment voor jezelf te nemen. En omdat het midden in een natuurgebied ligt, kan je van hieruit te voet de omgeving verkennen en heerlijk wandelen in de natuur. Misschien wel naar de ruisende waterval iets verderop? Of zonder je even af onder de prachtige Balinese pergola met als enige to do: voor je uit staren

Samengevat dus: 

  • 7 dagen, 6 nachten in het prachtige decor van een unieke villa in Zuid-Spanje (je vliegt op Malaga)
  • 2 yogalessen per dag die je opnieuw in contact brengen met jezelf (op de dag van aankomst en vertrek is er slechts 1 les)
  • begeleiding door twee ervaren en breed opgeleide yogadocenten
  • een heerlijk ontbijt na de ochtendyoga, een smaakvolle lunch en een voedzaam diner ’s avonds – met een glaasje wijn erbij als je dat wenst – vers bereid door onze fantastische gastvrouw en -heer – alles vegetarisch (met optie vegan)
  • rust, ruimte en ontspanning op het prachtige domein, rond het zwembad, of in de magische ongerepte natuur
  • voedende gesprekken met andere deelnemers, en stilte wanneer je dat wenst
  • minstens één unieke uitstap, zelfreflectieoefeningen en sparkling randactiviteiten
  • extra’s zoals massage, mani- of pedicure mogelijk op aanvraag
  • … 

Benieuwd naar de prijs?

Hieronder vind je ons infodocument voor 2024. Daarin vind je alle info & voorwaarden. Opgelet: het aantal plaatsen is beperkt. De retreat is al bijna vol. Aarzel dus niet te lang…

 

 

Dit wil je niet missen. Meld je nu aan.