Feeling great about aging

Services & Events

What i do

Organizing services & events for women who want to start to feel great about aging.

Retreat

Dit  retreat, dat ik samen met Inge Delva (secondspring.be) organiseer, is speciaal ontworpen om jou, als vrouw van 40-plus, te verwennen, te inspireren en te verbinden met jezelf en anderen. Hier draait alles om jouw welzijn, zelfontplooiing en het vieren van deze prachtige levensfase. Stap binnen in een wereld van inspiratie, transformatie en empowerment, omringd door gelijkgestemde vrouwen die jouw reis begrijpen. Dit wil je niet missen!

Workshop

Als we het geluk hebben om ouder te mogen worden, dan doen we dat graag vitaal. Een (veer) krachtige mindset en een fysiek sterk lichaam maakt het mogelijk om nog lang te genieten van de dingen die we graag doen. Aging Strong is een holistische benadering van gezondheid en welzijn m.b.t. ouder worden. Tijdens de workshop krijg je inzicht in welke elementen zorgen voor vitaal en gelukkig ouder worden en hoe je ze kunt toepassen in jouw leven.

Selfcare

Een speciale Women’s Day Retreat – een dag van ultieme ontspanning en zelfzorg, volledig gericht op vrouwen zoals jij. Stap in een wereld van innerlijke rust, heling en verbinding, waar je kunt genieten van verkwikkende yogasessies, verrukkelijke hapjes, het leren van selfcare rituelen en betekenisvolle gesprekken.

Never too old to...

Regelmatig wordt mij gevraagd, hoe ik het roer om heb kunnen gooien en hoe het is om alleen te reizen. Tijdens mijn coaching geef ik je handvatten om je eigen ‘reis’ vorm te geven. Of dat nu om een fysieke of mentale reis gaat. Zodat je sterker en krachtiger en volledig vanuit je eigen gevoel stappen durft te nemen.